Concurs

Organizez un concurs cu premii constând în 5 cărți  “Jurnalul Tânărului De Succes”.

Dacă vrei să câștigi una dintre cărți, iată ce trebuie să faci:

Regulament concurs cu premii

  • Devino fan al paginii de Facebook “Jurnalul Tânărului De Succes” (like la pagină, dacă nu ai făcut-o deja https://www.facebook.com/JurnalulTanaruluiDeSucces ). Apropo, dacă recomanzi și prietenilor pagina nu te va ajuta în concurs. Dar primești un smile din partea mea. Iată unul de încurajare 🙂

  • Lasă la acest articol mai jos un comentariu cu profilul tău de Facebook în care raspunzi la intrebarea “De ce te interesează dezvoltarea personală?“.

  • Invită-ți prietenii să-ți voteze comentariul. Primele cinci comentarii cu cele mai multe like-uri vor fi declarate câștigătoare (se iau în considerare doar like-urile la comentariul Facebook publicate aici sub articol).

Observații importante

  • Te rog să lași comentariul tip Facebook pentru concurs aici la articol, nu pe profilul tău de Facebook. Doar comentariile de aici le voi lua în considerare.

  • Persoanele cu cele mai multe like-uri la comentariu vor primi cate o carte (top 5).

  • Concursul se termină vineri 15 martie, ora 24. Câștigătorii vor fi anunțați pe 21 martie.

  • Cărțile le voi expedia prin Poșta Română oriunde pe teritoriul României. Le voi trimite pe 17 martie (eu suport costurile), imediat ce voi primi de la toți câștigătorii adresa la care doresc să primească premiul. Datele vă rog să le trimiteți la adresa de email leoburca@gmail.com. Dacă ești din Sabaoani cartea iti va fi inmanata, iar daca esti din Horsens (DK) ne întâlnim și ți-o dau personal.

  • Vor fi automat descalificați cei care apelează la like-uri false. Dacă nu știi despre ce este vorba, nu lua în considerare observația. Dacă știi, te anunț că și eu știu.

Valoarea unei carti este 39.9 lei, iar transportul prin Posta Romana este 10 lei. Adica un cadou de 49.9 de lei. 🙂

Daca inca nu ai vazut pagina de prezentare sau trailerul cartii “Jurnalul Tanarului De Succes” poti sa o faci aici: http://www.leoburca.com/#!jurnalul-tanarului-de-succes/c3ng

Mult succes!

UPDATE! Castigatorii concursului sunt urmatorii:

Deea Blue -177 puncte

Gabriel Ciobanu -114

Spike Zet- 88

Eva Alina -84

Bianca Dorcu -82

Felicitarile mele sincere castigatorilor! Ati castigat cartile datorita eforturilor voastre -le meritati! Sper sa va ajute in calatoria voastra pe drumul dezoltarii personale si ca visurile voastre o sa fie, cat de curand, palpabile.

Multumesc si celor aproape 950 de persoane care au apreciat acest concurs.

Cum procedăm mai departe: voi trimite câte un mesaj fiecărui castigator pentru a afla adresa si/sau modalitatea prin care vor sa primeasca cartea.

Daca nu ai reusit sa castigi una dintre carti dar iti doresti sa o citesti, o poti comanda cu un simplu click aici:  https://leo6.typeform.com/to/YEhle2  

Va multumesc! Mult succes si fericire!

Leonard Burca

Pin It on Pinterest

Share This