Dedică-te succesului tău

Salutare!
In weekend-ul care tocmai a trecut am facut un chestionar prin intermediul căruia am incercat sa cunosc tanarul din tine mai bine, astfel încât să iti pot oferi cele mai bune soluții la problemele tale si sa te pot ajuta sa-ti împlineasti visurile mai usor.
M-ar ajuta foarte mult daca ai competa si tu formularul, in caz ca nu ai facut-o deja. Am sa pun linkul la sfârșitul articolului.
Un lucru pe care l-am observat in comun la majoritatea tinerilor este ca nu sunt dedicati succesului lor.
Succesul e un concept foarte interesant si delicat. De cele mai multe ori linia de demarcare dintre succes si esec este atat de ingusta incat nu stii de care parte te afli.
Ceea ce poti sa faci, insa, este sa iti iei decizia de a fi cel mai bun in domeniul pe care ti l-ai ales.
Foarte multe persoane se blocheaza singure fara sa-si dea seama. Inainte sa fii o persoana de succes trebuie sa te decizi ca vrei sa fii o astfel de persoana.
Daca iti doresti sa fii muzician, actor, persoana de vanzari sau sa ai propria companie ia decizia de a fi cel mai bun.
Cand spun cel mai bun, ma refer ca trebuie sa fii cea mai buna versiune a ta. Este foarte interesant ca atunci cand nu iei aceasta decizie, creierul tau nu este “in priza”. La nivel subconstient te vei multumi cu mediocritatea.
O cale foarte buna sa devii cel mai bun este sa intreabi oamenii de succes care au trecut deja pe unde urmeaza sa mergi tu. Vei vedea ca majoritatea persoanelor de succes vor impartasi cu tine “secretele lor”. Cand cineva iti cere tie ajutorul, nu esti dispus sa i-l oferi?
Persoanele de succes sunt deschise, fericite si gata sa ajute deoarece au invatat lectii importante pana sa ajunga in acea pozitie.
Stii melodia de la ABBA, “The winner takes it all”? Este adevarat, castigatorul chiar ia totul!
Poate stii si tu urmatorul adevar: Tu esti cel mai mare competitor al tau! Daca pierzi lupta cu tine, pierzi totul! Nu inceta sa-ti extinzi limitele, zona de confort si sa te educi in permanenta.
Atat pentru articolul de saptamana aceasta!
Nu uita:
 • Dedica-te succesului tau
 • Ia decizia de a fi
 • Ia legatura cu persoanele de succes care te pot ajuta
 • Asigura-te ca nu te bati cu propriile arme

  Dedicat atat succesului tau, cat si al meu,
  Leo Burca.
  MLXLS

  P.S. Linkul catre chestionar aici! Distractie placuta!
  P.S. 2: Daca ti-a placut articolul, da-i un share. Si prietenii sau familia ta trebuie sa fie cei mai buni!

Pin It on Pinterest

Share This