Jurnalul Tanarului de Success – Carte

Jurnalul tânărului de succes prezintă un mod de a-ți trăi viața care iți va aduce succesul -garantat!

Vreau să închizi ochii și să-ți imaginezi că ai atins succesul pe care ți-l dorești!

Folosind informațiile și tehnicile din Ghidul tânărului de succes, poți ajunge acolo mai repede decât îți imaginezi!

 
În ce fel este „Jurnalul Tânărului de Succes” unic?

1)    Singura carte despre succes de acest tip dedicată tinerilor din România.

2)    Ai 3 cărți în 1.

3)    Conținutul cărții se desfășoară în 3 țări diferite (România, Italia și Danemarca), transformând lectura într-o aventură internațională.

4)    Singura carte din lume pentru tineri care include într-un singur loc noțiuni despre: caracter și autodisciplină, întărirea fizicului, cultivarea părții spirituale, dezvoltarea unei mentalități și personalități de lider.

5)    În primele două cărți (părți) vei citi povestea mea, care îmi doresc să-ți servească drept exemplu și sursă de inspirație, iar în cartea a 3-a vei afla toate elementele, tehnicile, principiile și informațiile valoroase necesare pentru a-ți îndeplini visul.

6)    Toate tehnicile și informațiile incluse au fost testate și verificate de mii de oameni înaintea mea, dar și de mine (pentru a mă asigura) și mai apoi au fost scrise, ceea ce-ți oferă garanția că vei avea rezultate.

7)    Vei avea un motiv bun să mă abordezi în caz că ne vedem și un subiect bun de conversație. 🙂

8)    Știu că din ce în ce mai puține persoane citesc în zile noastre. De aceea, am scris cartea aceasta astfel încât să fie ușor de citit. Asta te va ajuta să o citești rapid și să înțelegi imediat informația.

testimoniale

Cu ce te ajută această carte?

•     Vei afla 55 de principii (click), elemente sau informații simple ale oamenilor de succes, dar extrem de practice pentru a transforma viaţa ta, toate cuprinse în 330 pagini.

•     Vei învăţa cum să îți duci viața la următorul nivel, cu o viteză mult mai mare, prin intermediul exercițiilor sau provocărilor practice de la sfârșitul multor capitole.

•     Vei descoperi adevărate „secrete ale succesului” pe care și eu le-am învățat la rândul meu.

•     Vei primi informații care te vor ajuta să-ți setezi o direcție în viață, să-ți descoperi punctele forte și să construiești peste ele.

•     Vei descoperi ce înseamnă cu adevărat să FII o persoană de succes, nu doar să ai parte de un succes.

•     Vei învăţa cum să te diferenţiezi şi cum să fii apreciat și respectat de ceilalţi.

•     Nu te vei mai simți plictist, ci vei fi o persoană mai aventurieră și mai creativă.

•     Vei afla cum să-ți împlinești chiar și cel mai măreț și idealist vis, la fel cum am făcut și eu.

•     Nu va mai trebui să-ți faci griji că nu o să ai succes în viață, deoarece vei afla caracteristile și tehnicile oamenilor de succes și ți le vei putea însuși.

…și multe alte lucruri interesante care te vor ajuta tot restul vieții.

VREAU CARTEA

Preţ: 39,9 RON + 10 RON transport prin Poșta Română

Deoarece am încredere că această carte livrează conform promisiunilor făcute, ofer o garanţie de 30 de zile. Dacă, din orice motiv (sau fără motiv), tu decizi că aceste informaţii nu sunt bune pentru tine, trimite-mi un e-mail şi-ţi vei primi banii înapoi (100% garantat). Investeşti fără niciun risc! Nu sunt litere mici, nici mesaje ascunse.

 • Q: Este această carte DOAR pentru tineri?

  A: Nu. Principiile scrise în carte sunt universale și funcționează pentru toată lumea. Eu doar am luat informații greu de înțeles și de digerat și le-am simplificat. E ca și cum, în loc să citești o carte complexă despre psihologie, eu îți prezint principiul simplificat (de obicei împreună cu un exemplu).

  “Nu ești niciodată prea vârstnic pentru a-ți fixa un nou țel sau pentru a visa un nou vis.” C.S. Lewis

  IMPORTANT: Dacă ești părinte, rudă sau pur și simplu îți pasă de viitorul unui tânăr, îți garantez că această carte îl va ajuta. Rolul societății, scolii, dar în special al părinților este să crească tineri independenți, care pot avea grijă de ei înșiși în orice circumstanțe. În această carte îi invăț întocmai aceste lucruri: să fie independenți, să-și asume responsabilitatea, să se educe și să-și construiască un viitor de care să fie mândri.

  Dacă dorești să citești 3 capitole din cartea a III-a, Ghidul Tanarului de Succes, și să te convingi că te poate ajuta, apasă click pe butonul din dreapta. – BUTON DESCARCA MOSTRA GRATUIT!

  Ce conține Jurnalul Tânărului de Succes?

  Cartea I: Liceul sau construirea unui vis măreț

  Vei trece prin diferite înregistrări care prezintă într-un stil non-formal, prietenos cum a luat naștere visul meu de a studia la o facultate în străinătate. În primele câteva pagini prezint pe scurt viața mea până în perioada de liceu. Vei descoperi câteva din activitățile de care aveam parte in grupurile de voluntariat, cu prietenii, ambițiile mele, o relație de dragoste foarte agitată și câteva din lucrurile pe care le-am făcut să ajung la facultate în străinătate.

  Cartea a II-a: Facultatea sau împlinirea și trăirea visului

  Vei descoperi cum de am ajuns să locuiesc cu o familie de danezi pe care i-am cunoscut în prima zi în care am ajuns în Danemarca, locurile de muncă part-time pe care le-am experimentat, o petrecere de Halloween „specială” și foarte amuzantă, cum mi-am găsit în sfârșit o mamă, cum funcționează sistemul educațional danez și multe altele.

  Cartea a III-a: GHIDUL TÂNĂRULUI DE SUCCES

  Let’s take things to a higher level!

  Dăm startul unei cărți incitante! Prezint mesajul meu pe parcursul acestei cărți, luăm o decizie și începem în stil mare!

  Succes? Eșec? Cum pornim pe drumul cel bun?

  Prezint definițiile standard ale succesului și eșecului și apoi pe ale mele. Pentru a putea ajunge la succes, trebuie mai întâi să-l definești foarte clar. Astfel, vei ști să urmezi întotdeauna „nordul”. În plus, ofer motive bine întemeiate pentru a începe dezvoltare ta personală de tânăr.

 • CAPITOLUL 1: Despre caracter și autodisciplină

  Analogia Interior – Exterior

  Succesul începe ÎNTOTDEAUNA din interior și mai apoi se manifestă și în exterior. Când vei înțelege și vei acționa în conformitate cu asta, viața ta va fi într-o evoluție continuă și accelerată!

  Ce este caracterul

  Ceva foarte rar în zilele noastre, și de aceea foarte valoros oriunde ai merge în lume. Descriu caracteristici și cum poți deveni un tânăr de caracter, apreciat pentru ceea ce ești.

  Valori și Principii Personale

  Succesul care nu se obține urmând valorile personale este un succes dureros. În acest capitol vei defini principiile tale individuale care te vor ajuta să-ți ghidezi fiecare arie a vieții. Îți voi prezenta două tehnici ușor de pus în practică, dar cu impact.

  Autodisciplina

  Jim Rohn spune că în viață trebuie să alegem una din două suferințe: suferința disciplinei sau suferința regretului. Tu pe care o alegi?

  3 Secrete ale Caracterului Puternic

  Descoperă 3 secrete pe care eu le folosesc în mod constant de ani de zile să duc la bun sfârșit orice fel de provocare sau proiect – garantat. Detaliate în amănunt și scrise în așa fel încât să fie ușor de pus în practică, aceste 3 subcapitole, singure, pot face o diferență majoră în performanțele tale.

  Fac Pentru Mine!

  Dezvoltarea unei personalități care are inițiativă este o caracteristică universală a persoanelor de succes. Cum ințiezi proiecte care te vor ajută să te dezvolți astfel încât să îi poți ajuta și pe cei din jur ulterior?

  Ce definește un tânăr complet matur?

  Nu contează vârsta sau faptul că ai copii. Fără această caracteristică nu poți fi un individ complet matur și nici cei din jur nu se vor comprta cu tine ca atare.

  Lene sau pauză; Activ sau productiv

  Diferențele sunt foarte mici, dar rezultatele (sau lipsa lor) își au sursa chiar aici. Învață cum să faci diferența dintre ele și să nu mai pierzi timpul aiurea. (+povești care mă motivează extrem de mult)

  Secolul distragerilor

  Cea mai distructivă boală a secolului în care trăim este dependența de distrageri. Deși tehnologia ar trebui să ne facă viața mai ușoară, nu ne face decât mai confuzi și mai puțin productivi. Ce atitudine trebuie să ai în fața acestei situații?

  Cum îți furi singur libertatea

  Dacă libertatea este una dintre cele mai prețuite valori ale noaste, ale tinerilor, atunci de ce ți-o furi singur? Trebuie să oprești asta până nu e prea târziu, folosind informațiile și principiile din acest capitol.

  Curajul

  Viața va trece prin fața ochilor tăi dacă nu reușești să-ți cucerești fricile. De cele mai multe ori, frica este cea care ne oprește să facem cei mai importanți pași în viața noastră. Să dai acel telefon, să inviți acea fată la întâlnire, să ții acea prezentare în public etc. Află cum am devenit o persoană cu un curaj nebunesc și cum o poți face și tu.

  Cum să îți duci viața la următorul nivel (3 subcapitole)

  Fie că ești de succes sau te afli într-un impas, e timpul să-ți duci viața la următorul nivel. Adevărul este că folosești doar o mică parte din potențialul tău și trebuie să-ți construiești o strategie pentru a-ți duce viața to the Next Level!

  Pe final, exemplele câtorva personalități care mă inspiră și unealta pentru a-ți descoperi calitățile, defectele, cele mai bune oportunități de urmat și posibile amenințări.

 • CAPITOLUL 2: Corpul tău, Templul tău

  Adevărata Valoare a Corpului Tău

  „Mens sana in corpore sano”. Beneficiile unui corp sănătos și influența acestuia asupra creierului sunt cunoscute din antichitate, iar ultimele cercetări arată o corelație incredibil de mare. În plus, la ce e bun succesul dacă sănătatea ta nu-ți permite să te bucuri de el?

  Alimentație

  A venit momentul să-ti asumi responsabilitatea unei alimentații corespunzătoare și sănătoase și să nu-ți mai lași părinții să te hrănească cu mâncărurile cu care au crescut ei. Cele 3 tipuri de corpuri și cum să le alimentezi și antrenezi.

  Sport

  Din cele 168 de ore pe săptămână, câte sunt folosite pentru sport? Numai pentru creșterea încrederii în sine merită să faci sport în fiecare zi, dar te ajuta și la nivel cognitiv, de productivitate și emoțional.

  Relaxare și Odihnă

  Știai că unele substanțe din corpul nostru se înlocuiesc doar în timpul somnului? Află ce am încercat, ce funcționează și ce nu.

  Meditație

  La momentul de față, încă meditez în fiecare zi. Durează doar câteva minute și nu aș renunța la asta nici în ruptul capului. Beneficiile meditației și tehnica pe care o folosesc de foarte mult timp cu eficiență, sunt prezentate în acest capitol.

 • CAPITOLUL 3 – Despre suflet și spiritualitate

  Ce Înseamnă Pentru Mine Spiritualitatea

  Nu poți ignora faptul că ai un suflet. Cele două mari scopuri ale vieții noastre pe Pământ sunt, de asemenea, prezentate.

  Capcana Spiritualității

  Cum să eviți capcana spiritualității, religiilor și îndoctrinării, dar să păstrezi principiile și înțelepciunile vechi de mii de ani astfel încât să reușești să ai o viață fericită, plină de iubire și să-i faci și pe alții fericiși. Dacă faci asta, ești spiritual și de succes.

  Toți Suntem Unul!

  Principiul e simplu: Oferă celorlalți ce ți-ar plăcea să primești!

  Cum poți fi  spiritual și practic?

  Cred că aceasta este finalitatea spiritualității. Să fii evlavios și spiritual fără a fi practic, e ca și cum ai fi un bun bucătar, dar nu ai găti niciodată. Află ce poți face ca și tânăr!

  Fericirea

  Îți prezint felul în care am încetat să mai alerg după fericire și am început să o experimentez. Cred că cel mai important este așa-numitul „secret al fericirii” pe care îl transmit mai departe la rândul meu și care este… secret! 😀

  Atitudine pozitivă

  Zig Ziglar spune că o atitudine pozitivă nu te ajută să faci orice, dar te ajută să faci orice, mai bine decât dacă ai avea o atitudine negativă. Dacă vrei să ai o viață pozitivă, trebuie să începi cu o atitudine pozitivă. Tips and tricks și cum să transformi o atitudine pozitivă în acțiuni pozitive.

 • CAPITOLUL 4: Dezvoltarea Mentalităţii şi Personalităţii de Lider

  De ce să fii un lider? Cine poate fi lider? Ce este un lider?

  „Leadership este atunci când o viață influențează pe alta. Cred că te vei afla cel puțin o dată într-o astfel de situație.”-așa începe capitolul. Îți prezint nu doar beneficii și caracteristici dar și responsabilități. Să fii în poziția de lider de-a lungul vieții este inevitabil. Diferența este cât de bine te vei descurca. Lumea din jurul tău are nevoie ca TU să faci o diferență! Cu cât începi să îți dezvolți abilitățile mai repede, cu atât mai bun vei deveni.

  Cea mai importantă armă din arsenalul unui lider modern

  Cu aceeași prezentare non-formală, un capitol întreg despre cum să măiestrești atât emoțiile personale cât și (înțelegerea) celor din jur. Află de ce faci tot ceea ce faci, care sunt elementele care îți influențează/controlează emoțiile și ce înseamnă să fii puternic ca piatra și sensibil ca o floare.

  Trăirea în prezent și a prezentului

  Încă mai ești aici cu mine, sau ai ieșit din prezent? Peste maxim câteva minute vei pleca din nou, fie în trecut, fie în viitor. E ok, dar ai grijă să nu cazi în capcană. Momentul este acum!

  Liderul vs. Probleme

  Singura diferență dintre proprietarul fast-food-ului micuț de pe colț și Ray Kroc, fondatorul McDonalds, este mărimea problemelor pe care le rezolvă. Cu cât reușești să rezolvi probleme mai mari, cu atât succesul tău va fi mai mare. Singurele persoane care nu au probleme se află în cimitir… Deci, dacă tot vei avea parte de ele, rezolvă probleme mari.

  Cum să creezi oportunităţile de care ai nevoie

  Un capitol care îți onorează unicitatea și care te învață cum să fii original astfel încât să poți crea oportunitățile de care ai nevoie pentru a avansa în viață. Nu doar că prezint câteva beneficii interesante, dar îți demonstrez că originalitatea este crucială pentru succesul și fericirea ta în viață.

  Alături de Giganți

  Capitolul care te va ajuta să te dezvolți de cel puțin două ori mai repede, constant și cu puțin efort! Da, ai citit bine și funcționează mai ceva ca electricitatea. Descoperă ce/cine sunt acești giganți și cum îți pot transforma viața.

  Învață să-ți vinzi ideile și abilitățile

  Degeaba mergi la piață cu cele mai bune roșii dacă nu știi să le vinzi. Pentru asta va trebui să știi să comunici eficient. Învață de la experți din domeniu, ale căror sfaturi le-am pus toate la un loc. În plus, vei afla care sunt cele mai mari 5 greșeli pe care le poți face în comunicare.

  Dacă faci asta, te vei simți inspirat, foarte încrezător și de neînvins

  Sună bine, nu-i așa? Ghici ce, e totul documentat științific. Descoperă despre ce este vorba și culege beneficiile în câteva minute.

  Leaders are readers

  Nu o spun eu, ci un președinte al Statelor Unite. Îți întăresc acest obicei printr-o listă de 10 beneficii și îți ofer și o listă cu recomandările mele. Dacă nu citești, îți recomand respectuos să începi să-ți hrănești creierul cu înțelepciune din cărți.

  Cea mai profitabilă investiție

  Warren Buffet, cel mai mare și mai cunoscut investitor al tuturor timpurilor, spune următorul lucru: „Cea mai profitabilă investiție pe care poți să o faci este…. [găsești continuarea în carte :D]

  Motivul pentru care directorii celor mai mari companii sunt atât de productivi

  Un capitol care îți oferă tehnici dovedite pentru a-ți crește productivitatea și a te face să te simti în controlul programului tău (și nu invers). Cum să faci să ai întotdeauna timp, dar și energia necesară, pentru lucrurile care contează în viața ta. Un proces în 3 trepte care te va ajuta să faci într-o lună cât alții fac în 6. Descoperă adevărata valoare a timpului tău!

  Planul: Vis – Obiective – Pași de Acțiune

  Capitolul care face diferența dintre persoanele care pur și simplu “își doresc ceva” și persoanele care duc acel ceva la bun sfârșit. Vei învăța, pas cu pas, cum să-ți faci un plan bine pus la punct, de la cel mai mare detaliu până la cel mai mic. În plus, persoanele care nu au un vis vor găsi o serie de informații care le poate ajuta să îl descopere și să ofere o direcție clară vieții lor, indiferent cât de confuzi ar fi la momentul de față.

  Singura trăsătură comună a tuturor oamenilor de succes

  Trăsătura care va fi elaborată este, pe scurt, viteza de implementare. Deși valoarea se află în celelalte capitole, acest capitol se asigură că vei face pașii de acțiune necesari. Această carte nu este doar o lectură interesantă, care are scopul de a te motiva. Nu! Este menită să producă schimbările pe care tu ți le dorești de atâta timp.

  Echilibrul

  Află cum folosesc un concept ciudat astfel încât să am parte de echilibru format din extreme. Echilibru nu e egal cu zona de confort, deși mulți cad în această capcană. Află ariile în care, personal, mă străduiesc să mențin echilibrul și cum anume o fac.

  Succesul este o călătorie continuă

  Ți-ai împlinit visul? Ești de succes? Grozav! Sărbătorește și mișcă-ți fundul înapoi la treabă! Succesul nu se câștigă pentru totdeauna, doar se închiriază. Iar chiria trebuie plătită în fiecare zi. Vei mai înțelege cum să eviți sindromul “de-la-succes-la-eșec”. Ultima poveste este despre Michelangello și perfecționare.

  Nu în ultimul rând, o să ne unim forțele pentru împlinirea unui vis comun: acela de a crea o generație de tineri de succes!

„Acum chiar e timpul să treci la acțiune, e timpul să fii excelent!

În cinstea succesului tău,

Leo Burcă”

VREAU CARTEA

Ce spun alte persoane despre Jurnalul Tanarului de Succes…

 Alex testimonial 22 Jan 161 2 3

Pin It on Pinterest

Share This