Michelangelo si Capela Sixtina

O mica parte din editia a II-a a seminarului gratuit “Cum sa ti transformi visurile in realitate”. Prezentat de Leo Burca . Sabaoani, 23 Iulie 2015
La fel ca si anul precedent, am tinut aceast seminar in vacanta de vara, intors de la facultate din Danemarca pentru o scurta perioada de timp.
Si eu mi-as fi dorit o calitate mai buna a inregistrarii, dar datorita conditiilor in care a trebuit sa filmam, nu a fost posibil.

Te rog sa te uiti la acest video si sa-mi spui ce parere ai despre aceasta poveste inedita! 🙂

Vreau sa impartasesc aceste poze in semn de multumire pentru toate persoanele care au contribuit la ajutorarea acestor familii prin achizitionarea cartii Jurnalul Tanarului de Succes.
Datorita voua am putut ajuta 6 familii din Sabaoani care aveau intr-adevar nevoie de sprijin. Ajutorul a constat in alimente precum spaghetti, orez, pasta de tomate, banane, paine, carne, o gustare dulce, pate etc cat si in cateva vorbe de incurajare si de speranta.
Multumesc in acelasi timp si contributiei adusa de Camelia, Ionut Gal siIoana Claudia.

Schimbarea vine cu adevarat de la nivel individual. Va multumim pentru contributie, pentru ca va pasa si pentru ca ati dat speranta acestor persoane.

Poze aici: https://www.facebook.com/leo.burca/posts/941767905888465?pnref=story

Partenerul tau in drumul spre succes,

Leo Burca

Pin It on Pinterest

Share This