Singura cale spre succes

 În timp ce discutam cu un prieten acum câțiva ani, am ajuns amândoi la concluzia că fiecare persoană își dorește ceva de la viață. Fiecare persoană își dorește să aibă succes într-un anumit fel. Unii doresc bani, alții doresc o relație, foarte mulți ar dori să fie sănătoși, câțiva ar dori să știe care este scopul lor în viață, mulți doresc să fie iubiți și apreciați și absolut toți ne dorim să fim fericiți.

          Toate acestea sunt bogății pe care viața poate să ni le ofere, sunt definiții personale ale succesului.

          După ce am definit ce înseamnă succesul meu personal, am obținut foarte multe dintre lucrurile pe care mi le-am dorit. Mi-ar plăcea foarte mult să ajut și alte persoane (pe cei tineri în special) să obțină succesul și toate bogățiile vieții pe care le doresc, pentru că le merită.

          -Dar cum aș putea să-i ajut? m-am întrebat.

          M-am gândit că dacă analizez tot ce am făcut eu și extrag din asta doar principiile și elementele esențiale, voi găsi răspunsul.

          Între timp, am scris o carte și am descoperit că există O SINGURĂ CALE SPRE SUCCES. Una care funcționează 100%.

          Nu este un truc și nu promit succesul peste noapte. Dacă vrei soluții rapide, te rog să cauți alte surse și să te întorci după ce te lovești cu fundul de pământ. Soluțiile rapide nu funcționează, iar dacă o fac, rezultatele tale vor fi tot așa… rapide și de scurtă durată.

          Dacă vrei succes de lungă durată și să păstrezi bogățiile vieții cât mai mult, permite-mi să-ți prezint soluția mea.

          Am să încep prin a spune că trăim în două lumi:

1)Lumea exterioară (pe care o percepem prin cele 5 simțuri). Majoritatea oamenilor tind să se concentreze în principal asupra acestei lumi, deoarece este evidentă. Aici intră hainele și felul cum arată, mașina pe care o conduc, casa în care locuiesc, cât de gros le este portofelul, cât de plin cardul bancar și așa mai departe.

2)Lumea interioară. Această lume nu o putem percepe cu simțurile, este invizibilă și, deoarece nu este atât de evidentă, foarte multe persoane nu reușesc să o înțeleagă, așa că încetează să-și mai pună întrebări. Totuși, ar vrea să știe răspunsurile.

          Unele dintre elementele acestei lumi sunt: gândurile, emoțiile, atitudinea cu care ne raportăm la viață și tot ce se află în mintea noastră și partea noastră spirituală. Am menționat mai sus că toți ne dorim să fim fericiți, iar fericirea este o emoție, provine din lumea interioară. De aceea, persoanele care o caută în lumea exterioară nu o găsesc, iar dacă o fac, nu e decât pentru o perioadă scurtă de timp.

          Lumea exterioară îți influențează interiorul. De aceea, trebuie să ai grijă la mediu și la prietenii cu care îți petreci timpul.

Am să fac acum o afirmație valoroasă: Lumea interioară este mai importantă decât cea exterioară!

          De ce? Pentru că lumea interioară CONSTRUIEȘTE tot ce se află în jurul tău.

          Ceea ce gândești, emoțiile, atitudinea ta, valorile tale, caracterul tău, mentalitatea și toate celelalte, creează exteriorul tău! Și îl creează fie că-ți dorești asta, fie că nu.

          Dacă vrei să ai o viață frumoasă, să fii o persoană de succes și să ai parte de bogățiile vieții, atunci trebuie să lucrezi la lumea ta înterioară. Aceste lucruri vor veni ca o consecință a faptului că ești educat și că te-ai dezvoltat din interior.

          Închide ochii și spune-ți dacă îți dorești ceea ce am scris mai sus. Serios! E foarte important!

          Felicitări, tocmai te-ai conectat cu lumea ta interioară! 🙂

          După cum am menționat, există o singură cale spre succes. Dacă urmezi această cale, îți garantez succesul deoarece eu am testat deja acest proces. Există mai multe trepte pe care trebuie să le urmezi astfel încât să creezi viața pe care ți-o dorești.

          În total sunt 6 trepte. La fel ca atunci când urci pe o scară, trebuie să calci pe fiecare treaptă în parte pentru a ajunge la înălțimea la care îți dorești. Poți încerca să sari peste o treaptă, dar există riscul să te impiedici. Mai mult decât atât, te complici inutil.

          Nu vreau să te bombardez cu prea multe informații deodată pentru că e obositor. O să discutăm despre cele 6 trepte în articolul următor. Până atunci, asigură-te că ai asimilat acest articol și de ce nu, mai citește-l o dată peste câteva zile.

          Dacă vrei să afli mai multe despre singura cale spre success, te invit să citești partea a III-a din „Jurnalul tânărului de succes”, capitolul numit „Analogia Interior-Exterior”.

          Până data viitoare, lucrează mai mult la lumea ta interioară decât la cea exterioară și vei avea parte de câteva surprize foarte plăcute! Aștept cu drag comentariul tau. 🙂

          Leo (care lucrează zilnic la lumea lui interioară) Burcă

Pin It on Pinterest

Share This